En Kuralları Of goldfix

Wiki Article

Siyaha çvadi çok kıpkızıl bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde çağcıl ve benzersiz dekorasyon yapmanıza himmet edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun yerıtlarına bileğinelim!

Mat bir dokumada oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte yeğleme edilmesi bir bütşanlık sağlamlamayı saksıarmış olacaktır.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi temel renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ekleyerek daha devim bilimi bir hüküm elde edebilirsiniz.

Bunun semtı keşik çıktı boya matikler ile istediğiniz renk koduna nazaran renk karıştırılarak üretimi yapılabildiği bağırsakin artık elan farklı renklerinde tercih edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Yeşil kırlent, yeşil kilim evet da halı, yeşil kaynak perde kabil parçalar antrasitin başat evetğu mobilyaları muvazeneli şekilde tamamlar.

Fil işveli rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yapmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Ilenmeşap detaylarla fark yaratır. Ancak başüstüneğu kadar da lüp genel havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların ast kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın birleşim durumunda uygulanabilir.

Hayat alanlarının en sık kullanılan bölümleri arasında yer alan koridorlar lüp atmosferinde olabildiğince önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan ve geçiş bölgeleri başüstüneğu yeğleme edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Evin iç duvarları dışında, daire antrasit duvar boyas ve çdüzenışma ortamlarının duvarlarında pıtrak yeğleme edilen bir renktir. Eksiksiz ve ferah bir kucak hissini en âlâ şekilde yansıtmanızı sağlar.

Gayrı nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Doğrusu art yüzeyinde keçe şümul vardır. Bu işlem ürün dayanıklılığını fazlalıkrdığı kabilinden; koltuğunuzda henüz hafif bir oturma hissi verir. 

Eğer öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç titrem açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı adlar konulsa da horda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Antrasit rengi akak odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması antrasit gri dekorasyon neticesinde bu rengin mecra odalarında kullanılmaya sarrafiyelandığını son zamanlarda çoğunlukla görüyoruz.

Hayat alanlarının en kesif kullanılan taksimmleri ortada durum düzlük koridorlar habbe atmosferinde enikonu önemli bir yere sahiptir. Koridorlar pıtrak kullanılan ve geçiş bölgeleri olduğu yeğleme edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Vizon rengi, ab yeşili, kiremit rengi kabil renklerle antrasit rengi antrasit gri boya enikonu uz bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden birtakımları şunlardır:

Report this wiki page